dilluns, 15 de gener del 2018

Propostes per a Viladecans

Comencem l’any 2018. I, com que els inicis d’un any diu que són un bon moment per proposar-se canvis i coses noves, nosaltres, des del Punt de Trobada, hem pensat que podríem convidar als nostres lectors i lectores, i a tothom qui vulgui, a elaborar propostes. Propostes per a Viladecans. Propostes per millorar la vida de la gent de la nostra ciutat, des de qualsevol punt de vista. I propostes totalment lliures, sense mediatització de cap mena.

O sigui que, en aquest inici del 2018, us convidem a cada u de vosaltres a aturar-vos un moment, agafar alguna eina d’escriure, i pensar quines coses us sembla més important de fer o millorar o canviar a Viladecans. També convidem a fer això mateix a les entitats de tot tipus que funcionen a la ciutat, que són moltes i actives: atureu-vos un moment, penseu en el conjunt de Viladecans –també podeu pensar en els interessos i objectius de la vostra entitat, però no només en això–, i envieu-nos quines coses us semblen més importants de tirar endavant. I igualment convidem, tant a persones particulars com a entitats, a estendre aquesta petició a tothom qui vulgueu.

Podeu enviar una proposta, o dues, o les que sigui, fins a un màxim de 10. Envieu-les, sisplau, a aquesta adreça electrònica: puntviladecans@gmail.com. Si ho podeu fer de seguida, millor. Però si no, us ho anirem recordant, perquè volem rebre’n el màxim nombre possible. Podeu firmar les propostes o no, tant és.

Vinga, som-hi! I que passeu un feliç any 2018.