dijous, 17 de març del 2011

Les propostes d'ERC Viladecans a la crisi


Des del Punt de Trobada sempre volen posar a proba la nostra capacitat de síntesi. És difícil donar molts detalls en tan poc espai, però des d’Esquerra hi ha una cosa que tenim clara, per lluitar contra la crisi cal buscar solucions, no titulars a la premsa. És a dir, és inútil fer grans infraestructures o projectes faraònics que et fan sortir a la foto, si després resten buits de contingut.
Nosaltres tenim clar que l’economia d’aquest país està basada en la petita i mitjana empresa, i Viladecans no és cap excepció. Donant suport i sortida a aquestes empreses és com aconseguirem que la nostra ciutat surti d’on és ara: taxa d’atur d’un 16’5%, empreses que es deslocalitzen, comerços que tanquen, pagesia que pateix robatoris, tallers industrials que no poden pagar els costos fixos tot i tenir un negoci solvent...
Com es materialitza això, deveu preguntar-vos? Alguns exemples: incrementar el suport a la nova emprenedoria potenciant els vivers d’empreses locals a preus raonables, establir línies d’ajudes a comerços que implementin nous serveis, facilitar l’ajornament i el fraccionament del pagament d’impostos, destinar espai al mercat municipal perquè la pagesia viladecanenca hi pugui vendre directament els seus productes... i una llarga llista que ja no tinc més espai per detallar.
Nosaltres imaginem un Viladecans millor. Et sumes per fer-lo realitat?
Bàrbara Lligadas