dimarts, 1 d’octubre del 2013

La volta al món en bicicleta

L’Óscar Sánchez és un monitor del Centre Ocupacional Caviga, del qual jo sóc usuari. Un dia ens va donar a tots una notícia no gaire agradable per a nosaltres: que se n’anava a fer, sol, la volta al món en bicicleta. A ell li feia molta il·lusió, però nosaltres el trobarem a faltar.
Abans, el 20 de juliol, va fer un concert a La Bodegueta amb el seu grup de rock: Ron Vudú. I també va ser molt emotiu el seu comiat a Caviga. Li vam preparar un video posant imatges a la seva cançó preferida: Donde quiero estar (que podeu veure aquí: http://www.youtube.com/watch?v=_XnyZ-Nc2pc). Cadascú es va mostrar al video tal com és: una parella fent-se petons, uns monitors van fer una bola del món amb una bici, uns altres ballaven. També va rebre molts petons, i acudits, i un escrit.
El 14 d’agost va marxar cap a Sud-Àfrica, on començava la seva aventura. Des del taller anem seguint el seu viatge, que durarà uns dos anys, llegint el seu blog: http://lacanciondelnomada.blogspot.com.es. 
Nosaltres, la seva parella, la seva família, tenim moltes ganes de tornar-lo a veure i li desitgem que gaudeixi del viatge!
Jordi Lligadas