dilluns, 15 de maig del 2017

Caminada Sant Jordi contra el càncer 2017


La diada de Sant Jordi va ser un gran dia en el qual molts viladecanencs es van unir per aportar el seu gra de sorra per a la investigació contra el càncer. 

A les 9 del matí la Plaça de la Constitució es tenyia del blau de les samarretes de mes 600 persones que ens van voler acompanyar en aquesta jornada lúdica i solidària. Amb el tret de sortida una riuada de generositat va recórrer els 6 km de l’itinerari pels carrers de Viladecans donant color al dia, acompanyats en tot moment per voluntaris i protecció civil.


En acabar la caminada a la Plaça de la Constitució va començar la festa, no va faltar la música i la gent molt disposada i animada va ballar de tot, de sardanes a sevillanes, fins el moment en què la musclada va estar a punt i tothom va poder gaudir d’un bon aperitiu. La jornada va transcórrer sense cap incident i amb molta alegria.

També la nostra paradeta va tenir un gran èxit, i les roses i altres detalls de Sant Jordi fets amb molta il·lusió per les voluntàries del taller terapèutic de manualitats es van vendre ràpidament entre els assistents per regalar en aquesta data tan assenyalada. 

Volem aprofitar aquesta línies per donar les gràcies a tots el participants per la seva aportació, als Voluntaris i a Protecció Civil per la seva gran tasca, a les associacions col·laboradores, a l’Associació de Veïns de la Montserratina-Manso Ratés per promoure aquesta jornada i pel seu inestimable ajut, i a l’Ajuntament i a l’Obra Social de La Caixa pel seu recolzament. Sense tots ells no hauria sigut possible.

Els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament al Centre d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) per la investigació del càncer gàstric que és el projecte d’enguany de la nostra Associació. 

Us esperem al Sant Jordi 2018 

Maria Lluïsa Capdevila