dimecres, 15 de juliol del 2020

Recercans 2020

Òmnium Cultural i el Grup Tres Torres de Viladecans han convocat aquest any 2020, el premi Recercans al millor treball de recerca sobre temes de Viladecans realitzats per estudiants dels instituts de la nostre ciutat.

A l’inici del curs 2019-2020, les dues entitats, van oferir a tots els instituts de secundària de Viladecans poder presentar els treballs de recerca del seu alumnat per optar al premi, dotat amb 300,00 €.

Persones de reconeguda vàlua acadèmica i sense vinculació amb cap de les dues entitats, han constituït el jurat que ha avaluat els treballs presentats i n’han confeccionat un informe que acompanya el seu veredicte.

El dimecres 17 de juny de 2020 es van reunir, via telemàtica, els representants legals de totes dues entitats per considerar i donar fe dels informes del jurat. Un cop vistos els arguments i atenent els comentaris expressats en els informes, es va constatar, d’una banda, la coincidència de criteri pel que fa a la qualitat dels treballs presentats i, d’altra banda, l’empat a l’hora de triar a qui s’havia d’atorgar el premi.

En conseqüència, la comissió encarregada de concedir el premi, després d’una intensa deliberació i respectant la decisió pressa pel jurat, va acordar concedir el premi ex-aequo als dos treballs següents:

El futur de l’agricultura al Delta del Llobregat, de Roser Albert Feliu.

Viladecans a l’època franquista, de Cristina Martínez Marieges

Aquesta resolució consta a l’acta de la reunió del dimecres 17 de juny de 2020 i així ho posem en coneixement de tota persona interessada.