dilluns, 15 de juny del 2015

Un equip jove per a una ciutat jove

A Viladecans hi ha una generació que demana pas. Som la gent que estem al voltant dels 40 anys, que hem viscut sempre en democràcia i llibertat i que ens plantegem nous reptes per superar la situació difícil que viu la nostra ciutat i el nostre país, tant en el nivell econòmic com en el nivell nacional.

Aquest joves encapçalem la llista electoral de Convergència i Unió. Partint de l’experiència dels que han precedit tots aquests anys (els Anton Monmany, Flora Casé, Salvador Obiols), hem format un equip renovat que demana el vostre suport.

Jo mateix, Carles Lozano, encapçalo la llista. Em coneixeu d’Òmnium Cultural (sóc soci des de 1996), de col·laborar amb l’ANC, Punt de Trobada i altres entitats de la ciutat, i potser em coneixeu sobretot perquè sóc el Portaveu de Convergència i Unió a l’Ajuntament des de fa 7 anys, en els quals he observat les coses que s’hi fan malament, però també he après com canviar-les.

M’acompanyen a la llista dues joves exregidores de la nostra ciutat: l’Esther Vilà, segona de la llista de CiU, és educadora infantil (potser la coneixeu de l’escola bressol, o dels equips infantils del futbol) i actual cap d’Àrea de Formació, i l’Esther Lligadas, llicenciada en Economia, actualment portaveu adjunta de CiU Viladecans.


El tercer lloc l’ocupa el Cristian Jurado; amb 26 anys, és diplomat en Empresarials i estudia ADE i Dret. Ha estat 4 anys president de la Joventut Nacionalista de Baix Llobregat, ara forma part del Comitè Executiu Nacional de la JNC... i a més de tot això és casteller. 

Trobareu més coneguts vostres a la llista de CiU: comerciants del Casc Antic com l’Alfred Via, arquitectes com l’Eduard Mondragon, petits empresaris com el Miquel Lligadas, el Jordi Hernández i en Xavier Bas, joves enginyers com Joan Romero, o l’inestimable Andreu Vias... 

... De l’àmbit artístic, la pintora Pura Navarro; de la coral podeu conèixer Anna Garcia Viloca i de l’àmbit de l’ensenyament, l’expresidenta de Convergència Antònia Sánchez. Tampoc oblidem els barris més occidentals de Viladecans, Glòria Santamaria (Poblat Roca), Júlia Martínez (Can Palmer), Carmen Ródenas (Alba-rosa) i Toni Fernández Piera (Can Sellarès)...

... i companys en el procés històric que viu Catalunya i que ha de portar-nos a la plena sobirania. En aquest camí se’ns ha sumat el Carles Romero, de Reagrupament.cat i l’Assemblea Nacional Catalana, i la sang valenta de la Joventut Nacionalista, amb Anna Chacón i Mireia Jurado.

Com veieu, tenim un equip de persones que coneixeu, que estem preparats i que tenim ganes de #canviarViladecans. Ens ajudes a fer-ho?

Carles Lozano

www.carleslozano.cat