dissabte, 15 d’octubre del 2022

Bona Festa Major!





Haureu llegit a l’editorial la nostra proposta de crear allò que en diríem comissió de festes per a la Festa Major.

Aquesta publicació que teniu a mans, Punt de Trobada, la formem persones d’àmbits diversos de la ciutat. Molts o diria que pràcticament tots, formem part d’alguna associació o entitat cultural de Viladecans. I és per això, que quan ens trobem persones d’àmbits i pensaments i ideologies diverses, acabem trobant propostes comunes i enriquidores per al grup i, esperem, que per a tots aquells que ens llegeixen.

I és precisament per la Festa Major de Viladecans, quan les entitats i associacions comparteixen amb la resta de veïnes i veïns de Viladecans allò que fan i treballen durant tot l’any. Les mostres són tan diverses com els diferents interessos que tenim cadascú. Però molts cops, els interessos són comuns, i fa molta ràbia que ens trobem que en els mateixos horaris, a diferents punts de la ciutat, hi coincideixen activitats i no podem ser-hi arreu.

D’aquí va sorgir allò de, “i si proposem crear una comissió de festes?”, perquè estem segurs que si l’Ajuntament ens proposa un punt de trobada ;-) on tots puguem reunir-nos i arribar a consens en horaris i dies, segur que faríem una Festa Major encara molt més gran i atractiva. Som conscients que la data i el dia de la patrona Mare de Déu de Sales és el 8 de setembre i que hi ha moltes coses el mateix dia, però ajustant una mica els horaris segur que el públic agrairia poder arribar a tot. A molts de nosaltres se’ns van solapar les activitats i és una llàstima haver de decidir quan podríem haver distribuït els temps de manera diferent.

Així que aquí queda la nostra proposta, esperem que de cara a la propera festa major, poguem gaudir-ne totes més i millor.

Natàlia Morant

Fotografies: Jaume Muns