diumenge, 15 de gener del 2017

La moto

La moto es un vehicle a motor de dues rodes. Això ho tenim clar i ho diu la constitució. A vegades sembla que som uns inconscients, però com a tot hi ha de tot. Però sí que és veritat que la moto té diverses visions tant d’usuari com de sensacions. 

Viatjar, treballar, competir, per aparcar fàcil a on volem anar, no fer caravana a les rondes... i milers de coses més i per més inri, contamina menys i paguen més impostos que cap vehicle. Però no parlarem d’això. Avui parlarem d’algú molt privilegiat i sobretot d’un altre punt de vista i forma que sense ella no es podria fer. Ho veiem a moltes curses de ciclisme, maratons o qualsevol esdeveniment esportiu que ho necessiti. 

És fer de MotoTV. Portar UB càmera i estar dintre d’aquell mogollón essent un més, i amb tot el nerviosisme de saber que una errada farà que no es vegi aquell moment. Tant a la Vuelta a Espanya o maratons on tot va al mil·límetre i més a la Vuelta on retransmetrà en directe i et jugues la vida, la reputació i el teu plaer que sents quan acaba l’etapa. 

En moments de plena cursa reps ordres de l’helicòpter, del cap de cursa, del cap de TV, de tothom i mai apareixem. És un plaer fer-ho sigui portant un càmera o fent de moto enllaç vetllant per la bona forma amb què transcorri la cursa. 

És un altre punt i forma que només es pot fer amb la moto i potser mai ho haguéssiu pensat. A Viladecans teniu dues persones que ho fan, una de les quals sóc jo. 

Si us interessa l’article digueu-ho i expliquem mes anècdotes i formes d’aquest servei. 

Sergi Román

Catalunya@pmsv.org