dimecres, 14 de juliol del 2010

Ja ve el Mamut!


El proper 7 de setembre, després del pregó de la Festa Major, tindrem el Mamut a la Plaça de la Vila. No sabem com vindrà, però el tindrem. I el diumenge dia 12 a la tarda, el darrer dia de la Festa, el portarem a passejar pels carrers de Viladecans, i li ensenyarem com és ara aquesta ciutat que ell va conèixer tan diferent fa milers d’anys. I segurament que aquesta passejada será una gresca considerable, que repetirem any rere any.
I aleshores, a partir d’aquí, anirem veient com el Mamut es va incorporant a la nostra vida ciutadana, perquè sigui alguna cosa més que una bèstia que ens trobem només a la Festa Major. A les escoles, a les entitats, en els diversos moments del nostre cicle festiu, el Mamut ens hi ha d’acompanyar. De moltes i moltes maneres.
La Coordinadora d’Entitats “El Mamut de Viladecans”, amb l’eficaç suport de l’Ajuntament, amb el patrocini de les empreses que hi han volgut col·laborar, i amb l’aportació d’un munt de Mamutaires d’honor, ha treballat i continua treballant perquè tot plegat sigui una bona eina per fer festa junts, i per sentir-nos més orgullosos de la nostra ciutat, de les nostres festes, de la nostra vida col·lectiva. Sens dubte, podem sentir-nos-en ben satisfets.
Així doncs, ens veiem el 7 de setembre a la Plaça de la Vila. I porteu el mocador de l’any passat. N’hi haurà més, però porteu el que teniu, perquè la plaça sigui un mar groc i negre. Bon estiu!