dissabte, 15 de juliol del 2023

Amb el Mamut al setembre torna la festa


Ja fa setmanes que ha arribat la calor i amb la calor, l’estiu i les vacances. 

El Mamut de Viladecans encara no farà vacances i té previst realitzar una nova edició de la “Nit Golfa”. Serà el dia 15 de juliol i tindrà com sempre música en directe, bestiari popular i restauració. Aquest any com a novetat participa el “Bojum”, una bèstia festiva de Rubí. Es preveu que torni a ser una activitat molt concorreguda i apreciada per la ciutadania de Viladecans.

Després, a descansar i a gaudir de l’estiu fins l’arribada del setembre i de les Festes de Viladecans, en les quals aquest any el Mamut de Viladecans porta novetats. 

Aquest any, estem passant un període de sequera molt greu. Sent conscients de la gravetat de la situació i de les mesures establertes per les administracions, la situació d’excepcionalitat ens ha portat a prendre una dolorosa decisió, cancel·lar l’edició 2023 de la nostra “Mamullada”.

Però el Mamut de Viladecans, creat per ajudar a millorar les nostres festes, no s’atura i proposa diverses activitats festives.

Pel cap de setmana del 1 i 2 de setembre, els nostres mamuts recorreran els carrers per celebrar la Cercavila del Mocador. 

El dia 7 de setembre, en l’entorn del Pregó de Festa Major torna l’Espavilada que ens animarà per començar a gaudir d’ unes noves festes.

El 8 de setembre, dia de la nostra Festa Major, tenim previst la festa “Remulla’t la gola” una activitat on ballarem amb música en directe, ens remullarem la gola amb “pixats dels mamuts” i dansarem perquè plogui i puguem tornar a mamullar aviat.

Pel dia 9 de setembre, tenim prevista una altra Cercavila amb bestiari festiu i altres sorpreses. 

Bé, gaudiu d’aquestes vacances i prepareu-vos per una bona Festa Major2023.

 

Junta de Govern del Mamut de Viladecans