dimecres, 11 de desembre del 2013

Bons desitjos per a la Salut Mental







El  dijous 10 d’octubre vam celebrar el dia Mundial de la Salut Mental, amb la participació dels ciutadans de Viladecans.
Vam fer-ho amb una xerrada informativa dels Mossos d’Esquadra de Proximitat sobre Internet Segura a l’auditori Pablo Picasso. Ja que és un tema d’interès general.
També vàrem col·locar un estand al carrer on recollíem els desitjos sobre la Salut Mental de tothom. Amb aquests desitjos  fèiem uns pètals de paper, que uníem entre si i formàvem unes flors, per tal d’anar construint el ram dels desitjos. Va participar molta gent en la creació d’aquest ram, des dels nens fins als adults.
Els desitjos recollits estan relacionats amb la curació de la malaltia, en contra de l’estigma, la necessitat de recerca i la motivació per a una vida plena i feliç.
Des del servei de Rehabilitació Comunitària de Viladecans volem donar les gràcies a tota la gent que va fer possible aquest ram i la celebració d’aquest dia.
Agraïm la participació del cos de Mossos d’Esquadra de Proximitat de Viladecans i la seva participació en la celebració.
Agraïm a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso la seva disponibilitat d’acollida.
Agraïm al Punt de Trobada per la difusió que varen fer de l’acte.
Agraïm la participació de la TV de Viladecans.
Us esperem el proper any!!!
Glòria Comellas Pastallé