dilluns, 10 de novembre del 2014

9-N: Viladecans ha votat

 Més de 12.800 ciutadans de Viladecans  hem anat a votar aquest 9-N. S’ha demostrat que els catalans volem votar, volem decidir el nostre futur, perquè és un dret inalienable de qualsevol poble.

Encara no tenim xifres definitives, però sí que tenim moltes imatges pel record, i moltes emocions: pares que votaven amb els seus fills (com he fet jo mateix), persones grans que ploraven perquè fa dècades que volien votar, aplaudiment en obrir-se les meses, l’amabilitat i l’esforç dels 40.000 voluntaris i la perfecta concòrdia en  els quatre col·legis electorals de Viladecans, que s’han situat en els instituts públics de la Generalitat. Recordem que l’Ajuntament de Viladecans és uns dels pocs que no va aprovar la moció de suport i que no ha brindat cap col·laboració a la seva organització; però ara haurà d’escoltar més de 12.800 viladecanencs que s’han pronunciat.

La jornada del 9-N ha estat un èxit, i vull remarcar el mèrit del President de la Generalitat, Artur Mas, que va comprometre fa dos anys a que votaríem el 9-N i amb aquestes dues preguntes. Ho ha complert. No ha estat fácil, perquè l’Estat Espanyol té totes les eines legals per impedir-ho, però tot i així, la votació s’ha fet. Com el President Mas va prometre.

Hem viscut una jornada històrica. Us felicito als que ho heu organitzat (ANC, Òmnium i voluntaris), als que hi heu participat, i tant als que heu anat a votar com als que no, us animo a seguir escrivint, tots junts, la Història de Catalunya.


Carles Lozano


El portaveu de CiU, Carles Lozano, vota amb el seu fill Roger. 

Carpa de “Ara és l’hora” en què col.laboren Tomàs Caroz (ANC), Bàrbara Lligadas (ERC), Carles Lozano (CiU) i Carles Romero (RI.cat), entre altres.

L’economista Germà Bel, com a voluntari a l’Institut Miramar.
.