dissabte, 15 de juny del 2024

Concentració dels treballadors de Caviga

 

En vam parlar en el número 181: els cuidadors i cuidadores de les persones amb discapacitat estan queixosos, amb raó, de les seves condicions laborals.

Ens han enviat aquesta convocatòria de mobilització.

Si volem que les persones vulnerables estiguin ben ateses, les persones que les cuiden mereixen unes condicions dignes. I mereixen, sens dubte, el nostre suport.

 

La plataforma PLCD (Precarietat Laboral Sector Discapacitat) neix davant de la necessitat d’organitzar i mobilitzar un dels sectors socials més precaris de Catalunya...: el sector de la disCapacitat.

Per aquest motiu, els treballadors i treballadores de Caviga, ens manifestarem el dijous 27 de juny a les 18h a la Plaça de la Vila de Viladecans (davant l’ajuntament) i llegirem el nostre manifest on exigirem:

Condicions salarials dignes.

Recuperació de la pèrdua adquisitiva d’aquesta última dècada.

Reconeixement a la nostra feina actualitzant les categories professionals.

Revisar a l’alça l’infrafinançament per part de l’administració.

Convenis actualitzats i descongelats.

Animem les autoritats, les organitzacions, els familiars, les entitats del sector de la discapacitat intel·lectual, els mitjans de comunicació i la ciutadania en general, a unir-se a la nostra causa i donar suport a les nostres demandes. És el moment de demostrar aquest recolzament tan necessari per a la viabilitat d’un sector tan castigat i infravalorat com el de la disCapacitat.