dilluns, 15 de maig del 2023

Viladecans i la política juvenil

 Som a dues setmanes de les eleccions municipals. El dia 28 anirem tots al respectiu col·legi electoral amb la nostra papereta preparada des de casa, o bé ens arribarem a la taula on hi ha totes les paperetes i triarem la que volem introduir a l’urna. Perquè del que es tracta és d’aportar el nostre vot a la formació que ens mereix més confiança de cara a fer realitat aquelles polítiques, aquelles actuacions, que creiem que cal dur a terme a la ciutat, i aquell estil de gestionar les coses que més adequat ens sembli.

Per decidir el nostre vot, tots ens informarem convenientment. I com que això és molt important, des de Viladecans Punt de Trobada volem ajudar a tenir aquesta informació sobre les necessitats de la ciutat i sobre les polítiques que cal dur-hi a terme. Hi volem ajudar en tots els números, perquè en tots ells s’exposen situacions i realitats, d’àmbits molt diversos, sobre el que passa a Viladecans. Però, en la proximitat de les eleccions, aquesta informació volem que sigui més concreta. Per això, en el número passat, demanàvem als diversos partits que ens expliquessin les seves propostes sobre els temes de l’habitatge, la dependència i el transport públic. I per això ara, en aquest número, volem centrar l’atenció en un tema que tots sabem que és transcendental per al nostre present i per al nostre futur: la situació dels joves.

Per això, doncs, avui trobareu, a les pàgines següents, la resposta d’un jove de cada un dels partits a un parell de preguntes. La primera: ¿Com veus la situació de la joventut a Viladecans? I la segona: ¿Quines mesures proposa la vostra formació política en el tema juvenil?

En els joves, en el seu present i el seu futur, tots ens hi juguem molt.