dimecres, 15 de maig del 2024

El Mamut de Viladecans va endavant

                                 

Si, el Mamut de Viladecans continua en marxa. Després d’una Assemblea en la qual no es va poder constituir la Junta de Govern, el darrer dia 1 de maig es va poder nomenar una nova Junta de govern. Aquest nou equip tindrà un mandat pels propers tres anys.

No ha estat fàcil, i és que el compromís amb el govern de les associacions cada dia és més complicat. La diversitat de requisit legals fan que estar en la direcció d’una Entitat sigui més semblant a una gimcana administrativa que la direcció i gestió de les activitats de la mateixa entitat: certificats digitals, censos, liquidacions, impostos, assegurances, protecció de dades, registres de documentació... són una part de la llarga llista de tràmits que normalment fa la direcció d’una Associació. Cada cop gestions més pròpies d’empreses que de ciutadans que s’agrupen per fer activitats voluntàries pel seu veïnat.

No és gent que en la seva vida desenvolupi aquest tipus de tasques en les que a més s’han de dedicar moltes hores de molts dies per portar en condicions tota aquesta paperassa. 

Tot i això, no podia passar que el Mamut de Viladecans i la seva Colla no continuessin perseguint els objectius que el van portar al seu naixement. 

Hem aconseguit molts reptes i, crec que amb bona nota, però ajudar a construir un Viladecans més participatiu i inclusiu és un projecte continuat en el temps que no podia quedar aturat. És un nou equip format per cinc dones i sis homes i, que està encapçalat pel nou President, Francisco Gordillo.

Una bona mostra de l’activitat de la nostra entitat ha estat el passat cap de setmana, del 4 i 5 de maig, en què la Colla ha portat a terres castellonenques, més concretament a Orpesa de Mar, la ciutat de Viladecans en una mostra de les seves festes. El Mamut de Viladecans ha participat en La Trobà que és una festa reconeguda com a Festa d’Interés Turístic Provincial en la qual es fa una trobada d’elements de cultura popular, tradicions i oficis. 


És la nostra aposta per portar el nom de Viladecans fora de la nostra Vila. 

Però, no descansem, durant els propers mesos esperem portar a terme diferents activitats festives que de segur divertiran moltes i molts ciutadans.

Això està en marxa, però necessitem de la vostra ajuda. Veniu a la Colla!!

Miguel de la Rubia