dilluns, 18 d’agost del 2014

Festa de barri a Can Palmer


Com cada any hem pogut gaudir de la nostra festa de barri, la festa del barri de ponent organitzada per l’associació de veïns de Can Palmer, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Luis Moré i amb el suport de l’ajuntament de Viladecans.
Nuestra fiesta se enmarca en un periodo en el que ya comienza a hacer calor y apetece salir a la calle a dar un paseo o bien tomar algo fresquito en alguna de las terrazas de los bares de nuestro barrio.
Aquest any, a més de les activitats habituals, hem pogut comptar amb la presència del Mamut. Des d’aquí vull agrair la seva participació i la seva aigua fresqueta en la mamullada que va ser un dels moments mes esperats per la canalla i per algun adult.
Nuestra fiesta, de tres días seguidos de duración –viernes, sábado y domingo– es una referencia en el barrio y en el municipio. El inicio de este año, con el pregón a cargo de nuestro alcalde Carles Ruiz y la colaboración de otras entidades y asociaciones de vecinos, hizo el disfrute de los asistentes la noche del viernes. A pesar de un enemigo como el fútbol, la noche del viernes fue muy concurrida y nuestros mojitos causaron furor. 
El dissabte al matí està pensat per als menuts i fem la nostra gimcana amb la col·laboració i el suport de la Diputació, i, en acabar la gimcana, a refrescar-se amb la mamullada! Per finalitzar vam tancar el matí amb la nostra clàssica festa de l’escuma i una bona esbaldida amb el mamut d’aigua ben fresqueta.
Sábado tarde, jueces internacionales evalúan en nuestro concurso de tortillas, la más gustosa, la más grande y la más original, este año 12 tortillas fueron presentadas.
La noche noche nos espera, una congregación de más de 700 personas en un concierto único e irrepetible del grupo local Mala Vida hicieron saltar a más de uno y una. El momento estelar de la noche fue la intervención de dos nuevas promesas en el barrio, Eva y Montse que nos demostraron sus dotes musicales y nos hicieron pasar un buen rato a todos.
Diumenge, amb la ressaca del dissabte, sardines per als nostres socis i sòcies, entrega de premis del concurs de truites, concurs de parxís i reconeixement a la gent gran.
Des de les nostres entitats, us convidem a venir l’any vinent i agraïm a tothom la participació en la festa, a d’altres entitats i associacions de veïns, i a la perruqueria Carlos que per un error d’impremta no va sortir com a col·laboradora en el programa.
Us esperem a tothom a la propera, i us desitgem un bon estiu!
José Antonio Andrés