dissabte, 15 d’abril del 2023

Per Viladecans

D’aquí un mes i mig tenim les eleccions municipals. Es tracta de pensar què em sembla a mi millor per Viladecans, i valorar quin partit considero que millor pot dur-ho a terme. I votar en funció d’aquest criteri.

Els lectors del Viladecans Punt de Trobada, i també els qui en formem el consell de redacció, votarem, sens dubte, partits diferents, perquè a l’hora d’establir quines són les coses més convenients per a la ciutat i quina credibilitat ens mereix, a l’hora de dur-les a terme, cada un dels partits que es presenten, les nostres perspectives són diferents. Això és, de fet, la democràcia: buscar el més convenient per a tots a partir de les diferents mirades que cada u tenim sobre les coses. El que cal, això sí, és fer l’esforç de pensar-hi una mica.

Des d’aquesta revista, com fem cada cop que hi ha eleccions, donem la paraula als partits perquè ens diguin alguna cosa del que proposen. Habitualment ho fem simplement demanant-los que escriguin allò que considerin més oportú. Aquesta vegada, però, hem cregut que fora bo demanar-los que ens parlin de les seves propostes entorn de tres temes concrets: l’habitatge, l’atenció a la dependència i el transport públic. Els hem dit que ho podien fer parlant tema per tema o bé fer un article englobant tots tres temes.

I això és el que trobareu a les properes pàgines. Ens han respost cinc dels partits a qui ho hem demanat i aquí publiquem els seus escrits col·locats segons l’ordre en què els hem rebut. Esperem que us puguin ser útils a l’hora de reflexionar el vostre vot.