dissabte, 15 d’abril del 2023

Punt d’informació itinerant del Pacte pel Clima


El Pacte de Viladecans pel Clima ha reforçat l’aspecte de comunicació directa amb la ciutadania

Es tracta d’una instal·lació de tres carpes, amb un espai d’estada per donar informació, atendre consultes i facilitar la participació en la iniciativa i en les diferents accions en marxa. Per altra banda, amb motiu del Pla d’acció que impulsa actualment el Pacte per reduir el menjar que llencem a Viladecans, per una banda, es podrà visitar una mostra sobre l’exposició Menja, Actua, Impacta que recull de manera impactant les principals causes d’insostenibilitat de l’actual model alimentari i, per altra banda, els infants també hi trobaran una activitat per gaudir aprenent com aprofitar bé el menjar.

Al llarg de 2023, el punt informació sortirà fins a 16 dies diferents acostant-se als barris i participant dels esdeveniments socials.

Així, es podrà trobar diferents cops al carrer Doctor Reig i a la Plaça Europa en companyia dels tallers mòbils d’autoreparació Reparatruck i Didaltruck, en els quals poder-se arreglar un mateix aparells elèctrics i roba amb l’ajut d’un professional de cada matèria.


Per altra banda, també el podrem trobar en els esdeveniments culturals de referència com ara Sant Jordi, Sant Isidre, Teatre al carrer, Festa Major i Nadal. També acompanyarà els esdeveniments ambientals del municipi com ara la Fira de Sant Ponç, la diada del Medi Ambient, l’Àpat d’aprofitament que es celebrarà a la diada Viu Can Batllori i en la Festa de la Mel.

Oficina tècnica del Pacte Viladecans pel Clima