dilluns, 9 de juliol del 2007

El creixement de Viladecans


Viladecans és el meu poble, en el qual vaig néixer, i el sento molt meu, i per això sento una gran preocupació pel futur que veig venir. En aquest moment Viladecans té una població de 63.000 habitants, ha crescut en aquests darrers anys d’una manera totalment desmesurada, ens calen més infraestructrures, com és el tema de la sanitat, guarderies, escoles, centres d’acollida per a persones grans, zones d’aparcaments, més neteja als nostres carrers… Tot això es nota en el dia a dia.
Doncs bé. Amb tots aquests problemes que actualment ja tenim i als quals de moment no se’ls veu una solució, l’únic que se li acut al nostre Ajuntament és aprovar un projecte de nous habitatges que incrementarà la població en els propers anys fins a 82.000 persones. Amb tot aquest panorama que se’ns presenta serà penós continuar vivint a Viladecans.
Jo demano als que tenen el poder de decisió sobre tot això, que tinguin prou honestedat com per valorar si aquest tipus de poble/ciutat és el que realment vol la ciutadania de Viladecans.
Amalia Mazón Ginesta