dilluns, 9 de juliol del 2007

Per continuar-nos trobant

Fa un mes que va sortir el primer número d’aquesta publicació, i val a dir que els seus promotors ens sentim notablement satisfets de l’acollida que ha trobat i del ressò que ha tingut. A part la gent que, de paraula o per correu, ens ha fet arribar el seu suport a la iniciativa, també sabem que han estat bastants els que l’han reenviada a altra gent, o que l’han impresa per fer-la arribar a possibles lectors sense correu electrònic. Tot plegat ens fa pensar, doncs, que val la pena continuar endavant amb la revista, i això farem, convençuts que és un servei útil per a la ciutat.
Com dèiem en el primer número, aquestes pàgines volen ser un espai de trobada per a la gent de Viladecans per compartir idees, per parlar de les coses que passen, per pensar els problemes, per empènyer els canvis que cal fer, per reflexionar sobre el que ens preocupa, per promoure objectius i projectes que valguin la pena. I en aquesta línia, el consell de redacció proposarem articles per fer a gent que creguem que pot ser interessant que tracti determinats temes, i també n’escriurem nosaltres mateixos. Però alhora, valdrà la pena que tothom qui tingui un tema de què parlar ens el faci arribar, sigui en forma d’escrit ja redactat, o sigui en forma de suggeriment perquè nosaltres ens encarreguem de buscar qui en parli. En tot cas, això sí, els articles caldrà que siguin firmats i que no sobrepassin les 40 ratlles o les 600 paraules.
Doncs ja ho sabeu. Esperem les vostres col.laboracions, i esperem també que ens feu arribar adreces de possible gent a qui li podria ser interessant rebre la revista.
De moment, però, bon estiu a tothom. A l’agost farem vacances, i a mig setembre rebreu el tercer número del nostre Punt de trobada.