dissabte, 12 de juny del 2010

Les meves disculpes

... o "quien mucho abarca, poco aprieta". Com sabeu, el Punt de Trobada el fem entre uns quants amics. A estones lliures. Tots, totes, treballem i estem embolicats en tres mil coses més. No tenim pas cap alliberat per fer res ni cap de nosaltres cobra res per fer la feina. Totes les col·laboracions que rebem són això, col·laboracions gratuïtes.
Fer el Punt de Trobada és un gust, però porta feineta: encarregar els articles, reclamar-los, corregir-los, buscar il·lustracions, maquetar-los, enviar-los, penjar la revista al blog, penjar-ne cadascun dels articles...
Això vol dir que quan alguna peça s'espatlla temporalment, tot costa una mica més. Servidora que sóc que habitualment s'ocupa del blog, he notat especialment la primavera (o la tonteria, o el final de curs...) i per tant he reduït al mínim algunes feines. I al blog, aquest darrer mes, li ha tocat el rebre.
Demano disculpes, doncs, als lectors i als escriptors dels articles del darrer número. Els aniré penjant, però a poc a poc. Confio que durant l'estiu, amb més calma i més temps, podré posar el blog al dia i, de passada, ordenar una miqueta tot l'espai internet del Punt de Trobada.
Gràcies per la vostra paciència!
Mercè