divendres, 27 de setembre del 2013

Institut de Viladecans: Viatge a Londres




Ha estat un  curs molt particular, ja que d’entrada eren els únics alumnes de primer d’ESO de Viladecans que estaven  en barracons i començaven així una nova etapa educativa. Les famílies que vàrem optar per triar aquest nou institut ho teníem molt clar: un nou projecte, uns professionals triats per tirar endavant la feina, eren suficient garantia perquè els alumnes fessin el canvi de primària a secundària, pas difícil per a alguns si no troben un entorn favorable.
Acabat el curs, podem dir que totes les il·lusions que  posàrem en aquests professors les hem depassat amb escreix i com a colofó podíem dir que la cirereta final va ser aquest viatge a Londres, del 15 al 19 de juny d’aquest any, tan ben organitzat. Tot l’equip hi va col·laborar, direcció, dedicació plena, però els dos profes que els van acompanyar un deu de nota, fantàstics en tots els sentits.
El viatge va ser de caràcter cultural i va constituir una magnífica ocasió per practicar la llengua estudiada a classe, i tal com posen a la ressenya una ocasió per estrènyer vincles amb els companys i companyes vivint unes experiències que recordaran sempre.
Cada dia va tenir recorreguts de tot tipus, fent els desplaçaments majoritàriament amb transport públic.  Les fotos parlen elles soles.
Montse Pastor