dissabte, 13 de juny del 2009

El mamut ja ensenya els ullals


El passat 2 de juny, el conjunt de tretze entitats que hem estat treballant el projecte de convertir el mamut de Viladecans en símbol de la nostra Festa Major vam presentar la proposta al Consell de Cultura, després d’haver-ne parlat també prèviament amb la regidora de Cultura.
I a tothom li ha semblat la mar de bé. O sigui que la cosa va endavant: el nostre mamut, el mamut de Viladecans, el primer habitant conegut d’aquestes terres, apareixerà per la Festa Major. Segurament que la primera aparició, la d’aquest any, serà una aparició tímida. És normal, ha estat amagat durant molts segles, i no és fàcil acostumar-se a la gentada que ara vivim per aquí. Però les entitats que l’estem preparant, a poc a poc l’anirem convencent i animant perquè es deixi veure, cada cop més, d’any en any, de festa en festa.
O sigui que ja ho sabeu. Prepareu-vos, que això va de debò. I si voleu estar-hi més al cas, o voleu participar directament en el projecte, podeu informar-vos al bloc del mamut o escriure’ns al correu electrònic preguntant el que vulgueu saber.

http://elmamutdeviladecans.blogspot.com
mamutviladecans@gmail.com