dijous, 24 de maig del 2012

Que el tren no passi de llarg!


El passat 2 de maig, en seu parlamentària, es va aprovar una proposta de resolució que compromet al Govern de la Generalitat a estudiar la millora de la freqüència de pas a l’estació de RENFE de Viladecans. Aquest compromís ha estat possible gràcies a la iniciativa de la gent d’Esquerra d’aquesta ciutat, que vàrem presentar aquesta iniciativa al Parlament, recollint la inquietud històrica de la població viladecanenca.
Aquesta fita assolida, demostra que tot i no tenir representació a l’Ajuntament de Viladecans, podem i fem molta feina per a la nostra ciutat, ja que el compromís amb la ciutadania va més enllà de disposar o no d’un seient al Ple municipal.
Així doncs, el Govern format per la gent de CiU haurà d’estudiar la manera de millorar el servei de trens a la nostra ciutat, fins que les dues estacions soterrades que s’han de construir a Viladecans siguin una realitat. Aquest projecte de noves estacions fa anys que s’endarrereix, mentre que la necessitat de la gent que ha de desplaçar-se diàriament per a estudiar o treballar s’agreuja amb el pas del temps. És per això que nosaltres hem demanat aquest compromís, perquè mentre el nou projecte no sigui realitat, com a mínim hi hagi més oportunitats de servei que satisfacin millor la demanda existent.
Ara toca pressionar per fer complir la paraula a l’executiu de CiU.
Bàrbara Lligadas