dijous, 3 d’octubre del 2013

Inauguració de la nova seu de CDC



Els convergents de Viladecans  hem inaugurat el passat 12 de juliol la nostra nova seu, al carrer Pere Massallach, 1. 
L’acte inaugural va comptar amb visitants ilustres, encapçalats per Josep Rull i Salvador Esteve, però per sobre de tot, amb la presència de 200 viladecanencs que van donar escalfor i sentit a la nova etapa que obre un canvi com aquest. Entre els convidats, els alcaldes de Viladecans, Carles Ruiz, i de Sant Climent, Isidre Sierra, i representants d’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Unió Democràtica, Partit Socialista, Iniciativa per Catalunya, Esquerra Republicana i moltes entitats de la nostra ciutat.
La presidenta de CDC Viladecans, Antònia Sánchez, va donar la benvinguda  als assistents (alguns van haver de seguir-ho des del carrer) i va presentar un video que recull la vida de Convergència Democràtica de Catalunya a la nostra ciutat en el decurs de 36 anys d’història.  
El secretari general de CDC, Josep Rull, i el President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, van posar èmfasi en la cruïlla històrica en què es troba Catalunya,  refermant el  dret a decidir quin ha de ser el futur del nostre país; van remarcar que és una reivindicació que està per sobre dels partits i dels governs, és una lluita de tots, que requereix sumar forces i, des del més estricte respecte a totes les opinions, defensar amb fermesa el nostre dret a ser una nació lliure i sobirana.
Amb aquesta inauguració,  des de Convergència Democràtica i la JNC agafem nou impuls per continuar amb la defensa de les necessitats de la gent de la nostra ciutat (que són moltes en aquests moments de crisi) i en la lluita per un futur millor per Catalunya.
Carles Lozano
ciu@ciu-viladecans.cat