dijous, 31 d’octubre del 2013

Recuperem la llibreria “Els nou rals”

Després d’un procés llarg, més llarg que un estiu, la llibreria Els nou rals es reformula, es reinventa, es reestructura, i finalment es reobre, i ho fa en forma de cooperativa de treball, apostant per l’economia social que representa: creure que unint forces els projectes es poden fer realitat.
El fet que un dels comerços més emblemàtics i estimats de Viladecans, implicat en la vida cultural de la ciutat, tanqués, va fer que la ciutadania es mobilitzés en una “cash mob”, un acte de suport a la llibreria, que va aplegar més d’un miler de persones un dissabte del mes de març. Aquest acte serà recordat durant anys. 
http://directa.cat/noticia/cash-mob-suport-els-nou-rals-viladecans
Arran d’aquell moviment, el Sant Jordi 2013 es va viure amb una alta participació de les entitats culturals de Viladecans: van fer  d’ Els nou rals el punt de trobada de la festa ciutadana.
Però, finalment, Els nou rals va tancar el mes de juny passat.
Ara l’Anna, la Rosa, el Ricard, i juntament amb el Jordi, s’engresquen a fer realitat el desig majoritari de la ciutadania de mantenir aquest espai cultural i comercial, a la nostra ciutat. 
La llibreria es reobrirà aquest mes de  novembre oferint  una nova imatge i nous serveis. 
Aquest nou projecte  vol comptar amb el suport de la ciutadania conscient, que aposta i dóna valor al consum de proximitat, com un valor de model de construcció social, que dóna identitat al col·lectiu que forma part d’un barri, d’un poble, d’una ciutat. 
Estiguem pendents de:
-      Web www.elsnourals.cat
-      Twitter: @elsnourals  
-      Facebook: www.facebook.com/llibreria.elsnourals
 Ricard Caba