diumenge, 15 de febrer del 2015

M’han arreglat el carrer!

En el primer número d’aquesta revista, que va aparèixer el juny del 2007, un servidor feia un article queixant-me de l’estat lamentable del meu carrer, que és el carrer del Pare Artigas en el seu tram més antic, el que va del carrer de Sant Joan al carrer de la Mare de Déu de Sales. 


Doncs bé. Finalment, ens l’han arreglat, i n’estem molt satisfets. S’ha tret la filera d’aparcament que hi havia, s’han eixamplat les voreres, la calçada i la vorera estan a la mateixa alçada, i fa goig passar-hi. Els veïns, quan ens trobem pel carrer, comentem la gran millora que això ha significat per a la nostra qualitat de vida. 

A més, on hi ha la cruïlla amb el Corraló (oficialment anomenat “Passatge Estret”), s’hi han posat uns seients cúbics de pedra, que permeten descansar una mica, i que seran especialment útils per a la gent gran. L’únic inconvenient és que són de mida adequada per a la gent no gaire alta, mentre que la gent gran que sigui alta, si s’hi asseu li costarà força aixecar-se; potser estaria bé fer-ne uns de més alts i uns altres de més baixos.

Però vaja, que estem molt satisfets.

Josep Lligadas Vendrell