dissabte, 12 d’abril del 2008

Diables de Viladecans

Aquest any 2008 celebrem el 25è aniversari de la creació de l’entitat de Diables de Viladecans. El 23 de juny de 1983, vam iniciar la nostra primera activitat amb un correfoc pel carres del poble, tot celebrant la revetlla de Sant Joan.
Per celebrar aquest 25è aniversari hem preparat un seguit d’actes:
El primer serà el dia 23 de juny amb la inaguració d’una exposició a la Torre del Baró amb una mostra de fotografies, trajos, pirotècnia i records d’aquest 25 anys. Tot seguit hi haurà l’arribada de la Flama del Canigó a la Plaça de la Vila, que encendrà la foguera que donarà pas a la nit amb l’inici del correfoc de Sant Joan.
Un altre acte que s’està preparant es pel 19 de juliol amb la “Nit del Foc”, que consistirà en un gran correfoc pel carrers del poble amb cinc colles convidades. Amb la colla de Diables de Viladecans hi podran participar totes aquelles persones que han format part de l’entitat des dl seu començament fins ara. El correfoc acabarà al Parc de la Marina, on começaran tot un seguit de concerts en el quals hi participarà la colla de Timbalers.
Tots els que heu estat “diables” i vulgueu participar del correfoc us podeu posar en contacte enviant un e-mail a alexsolina@yahoo.es.
Hi esteu tots convidats!
Colla Diables de Viladecans