dimecres, 15 d’abril del 2009

Obrim el blog als comentaris


Com sabeu, des del primer dia podeu trobar els articles del Punt de Trobada al nostre blog (http://puntviladecans.blogspot.com). Fins ara, però, no s’hi podien fer comentaris. De fet, alguns dels nostres lectors ens ho havien suggerit i reclamat. I nosaltres ens hi hem resistit fins ara bàsicament per dos motius:
  • Perquè contestar un article sempre es pot fer amb un altre article en el número següent. Si bé un blog permet l’espontaneiïtat i la immediatesa del comentari, un article pot aportar més reflexió.
  • Perquè, observant què passa a d’altres fòrums, veiem que internet es presta a una fàcil desqualificació de l’altre des de l’anonimat.
Amb tot, ens animem a obrir aquesta possibilitat. A partir d’ara des del nostre blog us podeu “baixar” la revista sencera i tots els articles s’aniran publicant paulatinament, al llarg del mes, de manera que serà més fàcil encetar-hi debats. Tenim tota la confiança en el vostre sentit crític, en la vostra responsabilitat a l’hora de firmar i en la vostra elegància innata.
En fi. Que a veure si ens hi escriviu alguna cosa!!!!
La redaccció