dissabte, 13 d’octubre del 2007

El manteniment dels nostres carrers

Fa dies que observo que estan modificant els xamfrans d’alguns carrers, com per exemple els del Sol, Muntanya, Mare de Déu de Sales o Pare Artigas, però el que realment em sorprèn és que la resta de les voreres, que tenen des de fa anys tant les rajoles com els “bordillos” trencats, no s’estiguin canviant.
És lamentable veure veure l’estat en què es troben algunes zones de Viladecans: brutícia, contenidors que fan pudor, voreres en què moltes vegades has de baixar pel mal estat en què es troben, asfalt deteriorat que en els últims anys s’han limitat a posar-hi pegats, cotxes mal aparcats sobre les voreres i als xamfrans.
Viladecans es mereix tenir una millor imatge. I aquí hi entra un altre tema. Temps enrere vaig veure pels carrers unes persones que eren “agents cívics”, i segons em van comentar aquestes persones estaven per conscienciar la ciutadania i explicar que determinades coses no s’havien de fer. Però sembla que pel resultat que s’observa amb el dia a dia, amb el simple fet de conversar no n’hi ha prou, i realment em sembla molt lamentable. Potser caldria actuar amb més contundència.
Amalia Mazón