dissabte, 13 d’octubre del 2007

Ja fa quasi dos anys que van començar i un any que es van inaugurar unes obres del Pla Eixample 21 que pretenien fer que part dels carrers Salvador Baroné i Sant Marià guanyessin espais per a l’ús públic. A data d’avui, encara que estem satisfets del resultat global d’aquesta intervenció hem de fer unes observacions de cosetes que encara resten per solucionar. Possiblement siguin alguns dels motius pels quals un veí, de la cantonada del carrers Mare de Déu de Montserrat amb Sant Marià, continuï des fa temps amb una pancarta que demana la dimissió del nostre alcalde. Com a observacions remarcables podríem dir que els contenidors soterrats que hi ha als carrers de Salvador Baroné amb Sant Marià encara estan, potser, en fase d’estudi perquè ningú encara no hem pogut obrir-los per utilitzar-los. Per altra part tenim, tant al principi com al final del trajecte “peatonalitzat”, encara la decoració d’unes tanques i unes xapes metàl·liques al terra que indiquen obres sense finalitzar.
També cal preguntar si quan es fa un projecte no es pensa en la seva utilització, ja que als aparcaments del tram “peatonalitzat” hi ha unes jardineres que són al darrera i si vens amb el cotxe carregat i vols treure les coses del maleter, moltes vegades ho has de fer des de dintre la jardinera.
En un altre àmbit de coses, moltes vegades veiem tota la zona blava buida mentre donem voltes amb el cotxe sense poder aparcar. Com a veïna em pregunto si feia falta ocupar tantes zones d’aparcament com a zona blava.
Aquestes cosetes son incidències que ens afecten quasi a diari, de manera que estaria bé que en prenguessin nota perquè es puguin solucionar els problemes que he comentat.
Mª Carmen Castellano