diumenge, 11 de novembre del 2007

Salvem el nostre territori de Viladecans

Aquest escrit va dirigit a totes aquelles persones que durant més de 50 anys han estat esperant a gaudir dels terrenys que Viladecans té al mar.
Moltes persones han estat esperant aquesta ansiada recuperació del litoral viladecanenc on molts pares, nens i nenes de la ciutat esperaven que s’acabés la concessió de 50 anys que tenien els càmpings de la nostra ciutat, per exemple els càmpings Ballena Alegre i Toro Bravo.
També recordar que per fi els abocadors de la ciutat estan tancant de mica en mica.
El meu somni, com el de tants viladecanencs, s’està complint. Per fi gaudirem d’aquesta extensió de terreny oblidada per les especulacions urbanístiques, municipals com d’altres.
És l’hora que aquesta gent que ha estat esperant tant de temps, per poder passejar, córrer, anar amb bici, com anar a desconnectar en aquesta zona tan protegida i verge que tenim, participin i defensin aquesta zona.
Perquè és ara i no demà que la tenim lliure d’especulacions, i la participació ciutadana és clau per poder protegir per sempre aquesta zona per la qual tanta gent ha lluitat i defensat per protegir-la, perquè és de tots.
Són molts els rumors que avancen un projecte antic en aquesta zona, que va tenir en contra molta gent de Viladecas, que és el camp de golf.
És l´hora de fer memòria històrica i recordar que els viladecanencs van estar en contra d’aquest projecte.
Sergio Porrón