dissabte, 15 de desembre del 2007

L'Ajuntament acomiada treballadors i treballadores de la Fundació Ciutat de Viladecans

La Fundació Ciutat de Viladecans, presidida per l’alcalde de Viladecans i creada pel Ple Municipal ara fa deu anys, procedirà a la reducció de la seva plantilla i a l’acomiadament d’un 40% del seu personal abans del 31 de desembre de 2007.
La plantilla de la Fundació treballa per fer avançar la nostra ciutat en la Societat del Coneixement i la Informació, i aposta per la seva continuïtat laboral i professional. Durant aquests deu anys ha desenvolupat formació en l’ús de l’ordinador i Internet amb la creació de la xarxa de punts Omnia, ha creat i gestionat el Portal de Viladecans, portal d’informació ciutadana, ha promocionat l’ús d’Internet en el comerç local, ha desenvolupat una sèrie de projectes amb finançament europeu sobre temes de salut, immigració, igualtat d’oportunitats, etc.
Per tot això, el col·lectiu de treballadores i treballadors de la Fundació amb el recolzament de CC.OO. apel·lem a la responsabilitat política, ètica i moral de l’Ajuntament de Viladecans, com a administració pública i progressista, d’assegurar la continuïtat professional i laboral de tots els treballadors i treballadores de la Fundació.
Treballadors i treballadores de la Fundació Ciutat de Viladecans