dimecres, 13 de febrer del 2008

14ª caravana solidària

Vol ser una haima oberta a totes les persones que creuen que la solidaritat i la cooperació, son necesàries per tal de contribuir a un món millor.
Vol ser una haima oberta per a aquells que creuen en la justícia i que val la pena recolzar la causa d’un poble que ja en fa 32 que viu refugiat esperant que la comunitat internacional faci efectiu el seu dret a l’autodeterminació.
És un projecte amb una recollida popular, en les diferents ciutats i pobles de Catalunya de productes com gel, xampú i sabó, que compta amb el recolzament de la Delegació del Front Polisario a Catalunya, i que a Viladecans podeu fe aportacions al Casal d’Associacions Auditori Pau Picasso, o al carrer Àngel Guimerá, 3.
També dir que l’1 de març a las 18,00 hores passarem un documental en el Casal d’Associacions Pau Picasso titulat La puerta del Sáhara.
El documental ha rebut el premi a la millor aportació historiogràfica en el festival Memorimage, per la seva aportació al millor coneixement d’un episodi recent del passat històric espanyol que es tendeix a oblidar o emmascarar. El documental estableix clarament la relació colonial espanyola amb el Sàhara i la seva responsabilitat en una situació actual complexa i de difícil solució. Aquest documental és un homenatge als molts espanyols que van entregar al Sàhara els seus millors anys, i al poble sahrauí que, lluitant contra la indiferència i l’oblit, espera recuperar la seva terra.
També us convidem a visitar l’exposició Sàhara libre, sobre la vida en els campaments sahrauis, des del 21 de febrer fins al 3 de març.
Us esperem a tots. Gràcies.
Rosa Mercader