dissabte, 13 de desembre del 2008

Concursos enganyosos


Tot esmorzant, poso la tele per informar-me de les notícies del dia, que com sempre són molt alarmants: empreses que deixen un munt d’aturats, que la crisi no començarà a remetre fins a l’any 2010, etc., etc.
Amb aquest panorama em deprimeixo i decideixo buscar un canal de TV que m’alegri una mica el dia, i en compto quatre que m’ofereixen molts diners: només he de trucar a un número de telèfon 905... per endevinar uns jocs que són molt fàcils. A la pantalla hi veig una pila de bitllets que cada cop n’hi ha més, i la presentadora animant perquè truquis i puguis endur-te tots aquests diners i pal.liar una mica la crisi.
Apago la tele indignada. Com es presten algunes televisions a fer aquesta mena de programes? Perquè el que fan és jugar amb la innocència d’algunes persones que s’ho creuen. En sé d’algun que li han vingut més de 400 € a la factura de telèfon, i de premis res de res.
Aconsello que per no caure en la temptació de fer aquestes trucades se sol.liciti a telefònica que et donin de baixa d’aquests números 806 o 905 i així us evitareu disgustos.
Maria Comas Oriol