dimarts, 15 de novembre del 2016

Exposició del concurs social 2015/16 de l’Agrupació Fotogràfica de Viladecans

L’Agrupació Fotogràfica de Viladecans us presenta l’exposició de fotografia del nostre Concurs Social. Un cop més i patrocinat per l’Ajuntament de Viladecans, Agfovi torna a mostrar-vos a Ca n’Amat el treball i la il·lusió d’unes quantes persones que, desinteressadament i amb moltes ganes de compartir, us volen ensenyar allò que per a ells és molt important. Us volen presentar allò que els agrada i que moltes vegades els apassiona. Vénen de lluny: així doncs, veureu una petita mostra del resultat d’una afició a què han dedicat molt de temps. Un treball i un esforç que no es veu, però que, generalment, és el que hi ha a darrere de cada cosa que fem cadascú de nosaltres.

Si fotografiar és “dir què va passar, jo vaig ser allí i m’agrada compartir-ho”, aleshores, les Agrupacions de Fotografia són uns espais bàsics de trobada per a relacionar-se i on compartir recursos, tècniques i consells… Avui en dia les xarxes socials tenen un abast il·limitat, però pel que fa al nostre dia a dia, aquest tipus de comunicació mai no podrà substituir la relació personal que s’estableix dins de qualsevol agrupació. A Agfovi, el fet d’asseure’s a parlar de qualsevol tema, de fer una sortida fotogràfica o de muntar una exposició com aquesta, crea relacions personals que, amb el temps i si t’hi trobes de gust, poden esdevenir un hàbit molt agradable. Agfovi porta més de 55 anys funcionant, així que, com dèiem abans, en aquesta exposició trobareu treball i esforç, però tot això dins d’un marc de convivència.

Així doncs, aquesta és la intenció de la mostra. Volem presentar-vos una de les seccions de la nostra Agrupació: el Concurs Social de Fotografia. Cada mes els socis envien les seves fotos via online i un jurat extern s’encarrega de valorar-les (si voleu fer una ullada al final teniu l’adreça). Les imatges que veureu en aquesta exposició són una petita mostra de les fotos presentades la passada temporada 2015-2016. Només dir-vos que el Social del 2016-2017 tot just acaba de començar, així que si algú hi està interessat encara hi és a temps i ja sabeu on som.

Però una imatge val més que mil paraules. Així que entreu, mireu i si alguna us agrada no us ho calleu, feu-nos-ho saber enviant-nos un mail. Estarem encantats. Bé, de totes formes sigueu benvinguts i gaudiu amb la mostra. 

Salutacions cordials

AGFOVI. Agrupació Fotogràfica de Viladecans.

http://www.agfovi.com