divendres, 15 de juny del 2007

Per trobar-nos

Aquestes pàgines que tens al davant volen ser un espai de trobada per a la gent de Viladecans per compartir idees, per parlar de les coses que passen, per pensar els problemes, per empènyer els canvis que cal fer, per reflexionar sobre el que ens preocupa, per promoure objectius i projectes que valguin la pena.
Ara que comença un nou cicle en el govern de la ciutat, una colla de gent hem cregut que era un bon moment per engegar aquesta nova eina de comunicació. Ho fem des de les ganes de treballar per una ciutat i un món de dones i homes iguals, que tingui com a objectiu una major qualitat de vida per a tothom, amb més atenció als que més en necessitin, amb més respecte al medi ambient, amb més solidaritat, amb més cohesió, amb més esperit col.lectiu, amb més participació, amb més valoració de totes les històries, personals i col.lectives, antigues i noves.
I ho fem amb ganes de ser un espai obert on tothom hi pugui escriure, sense cap més límit que la bona educació, i amb disposició perquè qualsevol idea, qualsevol debat, qualsevol proposta o reivindicació, hi pugui ser rebuda.
Cada mes, entorn del dia 15 (amb l’excepció del mes d’agost, que farem vacances), rebreu per correu electrònic aquesta publicació. Amb ganes que sigui un bon estímul per a tots, per ajudar a construir un Viladecans del qual cada dia puguem sentir-nos més orgullosos.