dissabte, 13 de setembre del 2008

El nostre primer acte públic




El passat 10 de setembre, en el marc de la Festa Major, vam fer una presentació pública de l’entitat que edita aquesta revista, Viladecans Punt de Trobada.
De fet, hem esperat a convertir-nos formalment en una entitat a haver consolidat aquest publicació que teniu a les mans (o potser a l’ordinador). La nostra intenció és anar més enllà de la revista i organitzar actes de caire cultural i de debat social i polític.
El primer d’aquests actes, doncs, va tenir lloc dimecres passat, amb la col·laboració de la llibreria “Els Nou Rals”. La primera part va girar a l’entorn del perquè d’aquesta revista. Van parlar Maria Comas, secretària del Punt de Trobada i Mercè Solé, membre de la redacció. La segona va consistir en la presentació del llibre La política dels cristians, de Josep Lligadas, membre de la redacció del Punt de Trobada i guanyador del Premi Joan Maragall a la passada nit de Santa Llúcia. Hi van intervenir Salvador Milà, diputat al Parlament de Catalunya i ex-Conseller de Medi Ambient i Habitatge, i l’autor del llibre.
Va ser un plaer poder saludar les moltes persones (en vam comptar més de setanta) que van venir, a les quals agraïm moltíssim la seva presència. Per part nostra, més ocasions hi haurà...