dissabte, 14 de març del 2009

Inscripcions cursos informàtica Xplai

La Fundació Ciutat de Viladecans, obrirà el proper dia 16 de març les pre-inscripcions per al tercer trimestre del curs 2008-2009, que comprèn el període d’abril a juny de 2009.
Durant aquest curs que durarà 20 hores (un dia a la setmana durant 2 hores), els ciutadans i ciutadanes de Viladecans i de municipis propers tindran la possibilitat d’adquirir coneixements en les noves tecnologies. I per donar la possibilitat a totes les persones que vulguin fer un curs d’introducció a les noves tecnologies, obrim cursos tant al matí com a la tarda. Els horaris del matí són de 09:30 a 11:30 i els de la tarda comprenen els horaris entre les 18:00 i les 21:00 hores.
Per tal de fer possible aquests cursos, comptem dins del municipi, amb 5 centres de lliure accés a Internet: el centre cívic de l’Alba-rosa, el casal d’associacions Pau Picasso, el Centre Municipal Edelia Hernandez, l’Alberg de Can Batllori i la Biblioteca Pública de Viladecans. Tots ells equipats amb ordinadors amb connexió ADSL, i la possibilitat d’utilitzar impressores i escàners.
De cara al tercer trimestre continuarem oferint les quatre modalitats diferents de cursos: Ofimàtica 1, que suposa un primer contacte amb l’ordinador i ensenyem a fer anar el teclat, el ratolí i introduïm el processador de textos Word. I Ofimàtica 2 on aquest trimestre ho dedicarem a fer una introducció en el full de càlcul. També en la modalitat d’Internet, en el primer nivell ensenyem navegació i en un segon formem a persones que ja han fet el primer i volen aprofundir més en el tema.
A més a més d’aquesta formació, durant el curs, el nostres alumnes tindran la possibilitat d’assistir a diferents conferències sobre les Noves Tecnologies, concretament la primera conferència que coincidirà amb la presentació del tercer trimestre serà sobre la Seguretat a Internet.
Vanessa Oncala Quero