dimarts, 28 de juliol del 2009

Una cita amb el poble sahrauí


L’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) us informa de la celebració de la 35a.Conferència Europea de Solidaritat i Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO) que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona, els dies 20, 21 i 22 de novembre de 2009 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), al Fòrum de Barcelona.
L’EUCOCO és la cita anual de solidaritat amb el Poble Sahrauí més important que es celebra a nivell internacional. En aquesta Conferència, que cada any es realitza en una ciutat europea diferent, hi participen delegacions governamentals i representants dels partits polítics, comitès i associacions nacionals de diferents països d’Europa, Àfrica i Amèrica, institucions locals i autonòmiques, ONG, sindicats i diverses organitzacions socials, juvenils i de dones que col·laboren amb la causa del Poble Sahrauí.
La Conferència comptarà, també, amb la presència d’una important delegació del Front Polisario encapçalada pel seu Secretari General i President de la RASD, Mohamed Abdelaziz, i personalitats del món de la política i de la cultura.
Per a més informació: eucoco@acaps.cat
Rosa Mercader