dimecres, 25 de maig del 2011

El millor equip per Viladecans

Ja estem en plena campanya electoral. El 22 de maig s’escull la formació del consistori que governarà la nostra ciutat durant els propers quatre anys. Jo tinc el gran plaer d’encapçalar el millor equip per millorar Viladecans. La nostra llista està composta per gent que s’estima la seva ciutat, persones que venen de famílies que fa segles que viuen a Viladecans, i altres que fa pocs anys han decidit instal·lar-s’hi. Ciutadans i ciutadanes imbricades a les entitats i associacions de Viladecans des de fa anys. Un equip de gent jove, amb il·lusió i molt bones propostes per a millorar la nostra ciutat.
Viladecanencs i viladecanenques que tenen una idea clara de la ciutat on volen viure, però millor encara, saben com fer-ho realitat. Persones plenament capacitades per canviar el rumb de Viladecans, fent que sigui una ciutat preparada per fer front als reptes més urgents, com són fer que la ciutat estigui viva econòmicament i crear oportunitats per a les futures generacions. Però també preparada per no oblidar les qüestions necessàries, com són feminitzar Viladecans, garantir uns bons serveis socials, protegir els nostres espais naturals, facilitar la quotidianitat de la nostra ciutadania, revitalitzar l’entramat cultural i associatiu o enfortint la cohesió social.
I tot plegat, amb una gestió dels recursos austera, però amb imaginació. Estem convençuts que la ciutat es pot gestionar d’una forma molt més eficient, eliminant càrrecs de confiança, reduint costos en publicitat o apostant per noves formes de proporcionar serveis, com contractant o promovent el cooperativisme. 
Si realment tens ganes de viure en una ciutat diferent, en un Viladecans millor, que sigui més poble i menys ciutat dormitori; un municipi on la gent faci moltes més coses que compartir espais: Tria’ns a nosaltres, sabem com fer realitat aquest canvi. No t’enganyis, es pot millorar! no et resignis!
Bàrbara Lligadas