dimarts, 8 de gener del 2013

Viladecans amb qui ens necessita


Càritas cada any per aquestes dates organitza a moltes ciutats i pobles  la recollida  d’aliments. Viladecans també hi col·labora: els voluntaris de Càritas, parròquies, esplais i persones d’altres entitats participen en l’organització i la realització d’aquesta recollida d’aliments. 
Els  llocs on es fa la recollida són les escoles de primària i secundària tant públiques com concertades, també en els centres comercials, supermercats i botiges. En cada parròquia hi ha un local on s’hi poden portar aliments.
En els locals de  l’associació de veïns del barri de Sales juntament amb la parròquia de Santa Maria Magdalena ja fa anys que s’hi  fa la recollida d’aliments, i aquest any les entitats que fan les activitats en aquests  locals s’hi  han volgut adherir i han organitzat  activitats per poder recollir diners i fer més gran l’aportació a Càritas. 
Hem de donar las gràcies a totes les persones i voluntaris que desinteressadament fan l’aportació de temps, aliments i diners per a aquest gran projecte d’ajuda als qui no tenen res per menjar. 
Càritas avui i sempre ha estat al costat dels més necessitats. Moltes gràcies
Carme Reguant