dimecres, 15 d’abril del 2015

Sense equip cap projecte té sentit

Qualsevol projecte que persegueixi un objectiu ambiciós ha de tenir al darrere un equip preparat i amb ganes de pencar per a assolir aquest objectiu. Jo tinc la sort d’encapçalar un equip de gent que compleix aquests requisits, i molts més. La candidatura d’Esquerra Republicana de Viladecans està formada per un grup de gent polivalent i nodrit de molts perfils diferents, representatius de la diversitat de la ciutat. Perquè la nostra proposta vol ser el màxim d’oberta, plural, transversal, paritària i plena d’independents.

Per això a la nostra llista hi podem trobar representants de les JERC, de l’àmbit esportiu –de forma destacada del bàsquet– i de la societat civil, com ara membres de les seccions locals de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, del Grup Tres Torres, l’associació Viladecans Punt de Trobada, la colla del Mamut, l’Assemblea d’Aturats, la Marxa per la Dignitat o la coral La Lira, entre d’altres. A més a més, es tracta d’un equip intergeneracional i interdisciplinar amb ocupacions ben diverses. Perquè només així es pot representar una ciutat tant rica i diversa. 


Durant aquests quatre anys fora de l’Ajuntament ens hem dedicat a construir aquest equip, a treballar dur per consolidar un grup de treball cohesionat i il·lusionat que ens permetrà tornar a l’Ajuntament amb més força que mai, per construir durant la propera legislatura una veritable alternativa de govern. 

A partir del maig tindrem unes regidores i regidors que representaran els valors republicans, actualment orfes a la ciutat de Viladecans, i representaran a una esquerra realment activa, amb propostes i idees que sacsejaran els fonaments immobilistes de dècades de governs socialistes –amb pactes constants amb els ecosocialistes. Així com també representaran aquells més de vuit mil viladecanencs i viladecanenques que van votar a favor de la independència del nostre país el 9 de novembre, i que durant els darrers anys han vist com el seu Ajuntament els obviava, sent Viladecans una trista excepció en el mapa pro-dret a decidir. 

I com us deia, això ho farem gràcies als regidors i regidores que obtindrem, però també amb el suport de totes aquelles persones que formen Esquerra Republicana de Viladecans, aquells militants i independents que contribueixen amb el seu granet de sorra perquè no volen que la seva ciutat continuï com fins ara, perquè estan convençuts que a poc a poc Viladecans pot esdevenir una ciutat millor i més implicada amb els reptes del segle XXI i allò que es viu al país. 

Bàrbara Lligadas