dimecres, 15 d’abril del 2015

Un #reptesantisidre, 1.500 abraçades!

 Hola a tothom!

La Fira de Sant Isidre i la Mostra d’entitats s’acosta carregada d’activitats, exhibicions i molta festa! Una oportunitat inigualable per conèixer les entitats de la teva ciutat, saber el que fan i, per què no, fer petar la xerrada una estoneta!


Us enrecordeu del #RepteSantIsidre de l’any passat? Allò que vam fer per terra amb centenars de persones amb gorres grogues… Al principi, quan ho vam proposar, dubtàvem molt que tots vosaltres hi fóssiu presents, pero un cop més ens vau demostrar que tot és possible si es fa amb ganes (i si tens una ciutat estupenda al darrere encara més). 

Vau ser un total oficial de 1.267 persones assegudes fent l’efecte dòmino, però ens consta que vau ser unes quantes més que us hi vau afegir a última hora… Hi havia entitats, ciutadans i ciutadanes, nens, nenes, avis i àvies, persones amb la cama enguixada… Va ser al·lucinant i ho vau fer possible vosaltres! Vam aconseguir l’efecte dòmino humà més llarg d’Espanya!

Aquest any, i donat l’èxit de l’any passat, us volem proposar un altre repte. Aquest cop no caldrà asseure’s a terra… Voleu saber de què tracta? Pareu atenció!

El #RepteSantIsidre de l’any 2015 tractarà de… (repic de timbals)… Récord nacional d’abraçades simultànies!


Més de 1.200 persones abraçant-se a la vegada, per demostrar que tot Viladecans fem pinya dia a dia per tirar la ciutat endavant i per fer d’aquesta ciutat un municipi actiu, divertit i esbojarrat.

Podeu venir amb la parella, amb l’amic, amb el gos, amb la veïna, el botiguer, el nét, el cosí o amb el vostre agent de policia o bomber preferit… També podeu ser valents i extrovertits i abraçar un desconegut i contagiar d’energia tothom.


Queda totalment permès abraçar els botiguers i expositors tant de la Fira com de la Mostra!

Porteu tanta gent com sigui possible i estigueu llestos per a una bona abraçada de 10 segons de duració, 10 segons on deixarem ben clar que tots estimem les entitats, comerços i persones que fan de Viladecans una ciutat genial… Vindràs?

Jo, l’organització, totes les persones implicades i centenars més t’esperem al Parc de la Marina el dissabte 16 de maig a les 19:45 h! Els participants tindran un obsequi… 

Vine al repte, abraça Viladecans!

Kevin Villalón