dilluns, 15 de juny del 2015

Parlar per Conviure: lliurament de diplomes


El passat dimarts 2 de juny, a les 6 de la tarda, tingué lloc a Can Batllori el repartiment de diplomes del curs 2014/ 2015 de la Xarxa Parlar per Conviure.

Els grups estan formats per persones d’associacions veïnals i de Càritas que volen aprendre la llengua, castellà / català.

A Càritas els i les alumnes són majoritàriament d’origen magribí encara que també s’acull a persones d’altres nacionalitats.

Pel que fa a les associacions de veïns són homes i dones del nostre país que tenen mancances lingüístiques en català o bé en castellà. En tots ells, tant de Càritas com de les associacions els mou una gran il·lusió per superar el dia a dia.

El reconeixement que la Xarxa Parlar per Conviure els fa, és per a tots i totes una ocasió meritosa que sempre gratifica i ha de servir per donar ànims i seguir per aquest camí de l`aprenentatge.

La coral de l'institut Torre Roja va iniciar l`acte delectant-nos com sempre ens té avesats, amb un repertori ben triat i millor interpretat. Agraïm doncs a la directora de la coral, Begoña Batet, que els dirigeix i també a tots els alumnes que desinteressadament van actuar a l`acte.

Tots aquests cursos estan impartits per voluntàris i voluntàries, que dediquen part del seu temps altruistament als seus conciutadans que volen aprendre.

Mencionar la bona coordinació de l`acte, així com esmentar a la Rakel que amb la seva professionalitat va fer possible que tothom tingués el reconeixement amb el seu diploma.

Montserrat Pastor i Pujadó