dijous, 15 de setembre del 2016

Per celebrar el número 100

Acabada ja la Festa Major, des del Punt de Trobada us convidem a una altra festa. Més senzilleta i petitona, però que a nosaltres ens fa molta il·lusió.

Com sabeu, el mes de juny vam publicar el número 100 de la nostra revista. Cent mesos recollint les històries, les creacions literàries, les opinions, les reivindicacions, les propostes de tots els viladecanencs i viladecanenques que hi ha volgut escriure. I ara ho volem celebrar.

Serà el divendres 14 d’octubre, a les 7 del vespre, a Ca n’Amat. I, com que li volem donar un to festiu i animat, tota la celebració estarà submergida en música, la música del grup Les Fusa, que segur que ens enganxarà amb les seves interpretacions. I, submergits en la música, comptarem amb les intervencions de l’Alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, del Tinent d’Alcalde i Regidor de Cultura, José Luis Atienza, de la presidenta de l’Associació Viladecans Punt de Trobada, Maria Comas, i del coordinador de la revista, Josep Lligadas.

I de tot plegat, els qui vulgueu us en podreu endur un valuós record: pel mòdic preu de 5 euros, un llibre que conté els editorials d’aquests 100 números de la revista, que són una bona guia per seguir l’actualitat viladecanenca al llarg d’aquests anys; després, la llista de tots els autors i tots els articles que hem publicat en aquests 100 números; i, finalment, un CD amb tots els números del Punt de Trobada i amb dos apartats especials que recolliran les fotografies que Eio Ramon ha anat publicant a la secció “La mirada aguda” i les que Jaume Muns ha publicat a la secció “La memòria en imatges”.

Al final, hi haurà coca i cava. Esperem veure’ns tots el divendres 14 d’octubre a Ca n’Amat!