dimecres, 15 de juny del 2022

Una agenda plena d’activitats

Des de principis d’any, hem vist com s’anaven eliminant restriccions i com a la vegada la gent recuperava el carrer. Era un senyal inequívoc que les conseqüències de la pandèmia començaven a ser més lleus. Pel Mamut de Viladecans, des de la Cavalcada de Reis ha estat un seguit d’activitats que ja feia dos anys s’havien quedat al calaix. Posar la Colla a punt, després de l’aturada, era tot un repte, però els i les nostres companyes de la Colla del Mamut han tornat ràpidament a agafar ritme. Això, ens ha permès celebrar a més de la Cavalcada i la Festa Major d’Hivern, una Cercavila de Mamuts i una paradeta pel dia de Sant Jordi i participar en la Mostra d’Entitats i en la Festa de “Viu Can Batllori” on vam fer una gran Gimcana d’Aigua.

Ara, un estiu post-pandèmic ens omple d’activitat festiva multitud de caps de setmana.

Comencem aquest 11 de juny amb la participació en el PREHISTOSCOPI, una Fira didàctica de la Prehistòria, organitzada per l’Ajuntament d’Artesa de Segre, el Camp d’Aprenentatge de la Noguera i el Museu de Suport Territorial de la Noguera. És una Fira on les activitats lúdiques i tallers aniran acompanyades per la participació de gegants d’Artesa de Segre i Moià i d’una remullada pels “mamuts de Viladecans”. A la tarda serà el torn de la jornada tècnica dirigida a professionals de la didàctica de la Prehistòria.

Però aquest estiu, ens esperen moltes més activitats.

En primer lloc, el dia 2 de juliol participarem d’una remullada en la Festa Major de Gavà. Una festa aquàtica que formarà part del 40è aniversari de la Companyia General del Foc de Gavà. Per continuar el 3 de juliol, ens esperen a Rubí per participar en un altre “corre-aigua”. Tot un cap de setmana “a tope”.

Una setmana després, si tot va bé, el 9 de juliol tornarem a viure la NIT GOLFA, una cercavila amb música, xanques, restauració, Cadefoc, Vilamut, Gegantó i per acabar un ball “remullat”. Aviat podrem donar més informació.

Ja per acabar juliol, el 30 tancarem amb una sortida a la Pobla de Montornès (Tarragona) per participar en una Cercavila festiva.

Si no hi ha novetats, l’agost ens permetrà una mica de repòs per preparar una bona Festa Major amb la Cercavila del Mocador, l’espavilada i com no, la MAMULLADA. 

Miguel de la Rubia