dissabte, 21 de novembre del 2009

La freqüència dels trens a Viladecans

En la línia de treballar per un millor transport públic a Viladecans, el passat 28 d’octubre els regidors d’ICV-EUiA David Massana i la qui signa aquest article, i també el coordinador d’EUiA a Viladecans Daniel Gutiérrez, vam tenir una reunió amb el Director de Rodalies i Mitjana Distància de RENFE, el Sr. Miguel Ángel Remacha, perquè anys després de la reinvindicació “Viladecans estació, parada obligatòria”, encara trobem que el servei de rodalies deixa molt a desitjar a Viladecans pel que fa a la freqüència de trens que s’hi aturen, ja que en molts horaris t’has d’esperar mitja hora entre tren i tren.
Tots tres vam expressar-li aquestes reivindicacions al responsable de Rodalies. I, segons el que ell ens va dir, sembla ser que per l’afluència de trens de mitjana i llarga distància, els Euromed i demés, la línia C2 pateix una sobresaturació de trens que impedeix racionalitzar els horaris, o sigui tenir un tren cada 10 o 15 minuts, perquè no hagis d’anar al tren patint perquè se te n’escapi un. Això, ens va dir també, millorarà en un any i mig, un cop traspassades les competències a la Generalitat i quan l’Euromed pugui anar per la línia de l’AVE fins a Tarragona. Tot i això, des d’ICV-EUiA continuarem reivindicant l’aturada de tots els trens de rodalies a Viladecans, donat que som la ciutat amb més habitants de la zona del Delta i la que menys trens s’hi aturen.
Idoia Baixench Rodríguez

2 comentaris:

Anònim ha dit...

D'Euromeds en passen 4 al dia, i amb forçes presses.
El traspàs de competències és "sine diae". O us han près el pèl, o ja podeu començar a fer campanya per millorar la freqüència, (si és que en teniu ganes o força suficient per rossegar algú). De segur que amb una reunioneta reivindicativa no en tindreu prou per possar-vos cap medalla. S'ha de treballar una mica més el tema.

Anònim ha dit...

Segur que hi ha molta gent que treballa per penjar-se medalles i potser són aquests els mateixos que pensen que tothom fa el mateix. Però jo encara hi confio en que tota reunió, campanya... és important. Ja ens hi possen prou pals a les rodes des de dalt com per a que ara també és possin des de baix. Imagino que molta gent està interessada en que no funcioni rodalies. Potser vosté és un senyor anònim. Però com a perjudicat pel servei agraeïxo tots els esforços vinguin d'on vinguin.