diumenge, 16 de maig del 2010

Tres anys


Vam començar el juny del 2007 i ja som al maig del 2010. O sigui que portem tres anys sencers de Viladecans Punt de Trobada. Trenta-tres números, onze per any, ja que a l’agost fem vacances. No està gens malament.
En el primer número dèiem: “Aquestes pàgines que tens al davant volen ser un espai de trobada per a la gent de Viladecans… un espai obert on tothom hi pugui escriure, sense cap més límit que la bona educació, i amb disposició perquè qualsevol idea, qualsevol debat, qualsevol proposta o reivindicació, hi pugui ser rebuda”.
Mirant enrere, als trenta-tres números, ens sembla que ho hem aconseguit força. Ens agradaría aconseguir-ho més, és a dir, ens agradaria que més gent hi escrivís, explicant una cosa breu i senzilla o una cosa més elaborada, enviant una foto o fent un suggeriment… tot és important! Això sí, un màxim de 600 paraules i com a data de recepció fins al 8 de cada mes, per poder enviar la revista entre el 10 i el 15.
I encara voldríem fer notar una altra cosa. I és que, gairebé sense adonar-nos-en, a la nostra revista, arran de suggeriments i propostes que ens han arribat, hi hem anat incorporant seccions fixes, que van al final de la revista. I així, a gairebé cada número, una entitat viladecanenca explica què fa, tenim una secció de temes històrics a càrrec del Grup Tres Torres, l’Eio Ramon ens delecta des del número passat amb una esplèndida fotografía, quan hi ha ocasió publiquem una entrevista i, des d’aquest número mateix, l’Andreu Comellas ens oferirà una secció d’”històries viladecanenques” sobretot del temps del franquisme i de la transició. A més d’altres sèries més espontànies que altres autors també ens van oferint.
Estem convençuts que aquesta és una bona eina, i volem continuar per aquest camí. I us animem a participar-hi.