dilluns, 24 d’octubre del 2011

La Pujada a Sant Ramon de l’A. VV. del Casc Antic


Com cada principi de tardor, la A. VV. del Casc Antic de Viladecans, organitza una Pujada a Sant Ramon, que gràcies a l’acceptació i participació dels ciutadans de Viladecans, siguin o no socis de la nostra associació de veïns, s’està convertint en un clàssic del calendari d’esdeveniments de la nostra ciutat, havent arribat en aquest any 2011 a la cinquena edició, amb una participació propera a les 550 inscripcions, inscripcions que encara que no en gran quantitat, però cada vegada més es realitzen a través de la nostra Web, o correu electrònic, el que ens dóna a entendre que ens estem adaptant molt bé a les noves tecnologies.
Per a qui no conegui el sentit i la motivació de la Pujada, en farem un breu resum. L’esdeveniment es va organitzar dins del programa d’activitats de l’associació, per tal de gaudir d’una jornada festiva, de convivència i participació, evidentment sense cap ànim competitiu, però si amb la il.lusió de “Arribar a dalt”, i poder visitar la tan estimada ermita que compartim amb els nostres pobles veïns. L’associació va pensar que s’havia d’incentivar encara que fos simbòlicament a totes aquelles persones que tinguin a bé participar, i s’obsequia a cada participant amb una bossa amb uns petits obsequis.
Com hem dit abans, en aquesta edició hem aconseguit una molt bona participació, tot i tenir en compte que dins de la mateixa jornada es realitzaven a la nostra ciutat, altres també importants esdeveniments, que evidentment han diversificat l’assistència de personal, de tota manera volem agrair la col·laboració de l’Excm. Ajuntament de Viladecans, als regidors de les àrees implicades, i molt especialment a la Policia Local i Protecció Civil, que amb el seu acompanyament han propiciat l’absència de problemes, i han col.laborat al major lluïment de l’esdeveniment. El nostre agraïment també a les empreses i entitats col·laboradores, que es citen en els programes. 
Jaume Bonich